Cem Yılmaz ve Ferit Şahenk’in Rezidansında Kavga

featured

İstanbul Zincirlikuyu’da imar barışıyla yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın yüklenicisi Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding’in patronu hakkında 5 ayrı suçlamada bulundu.

Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, arsa sahibi Çiftçiler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Mehmet Çiftçi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Her biri milyonlarca dolar değerinde olan rezidansları Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, komedyen Cem Yılmaz gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri satın almıştı. Geç teslim nedeniyle yatırımcılar, zarara uğradıklarını ifade ederek yargıya başvurmuştu.

Gecikmenin ardından Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, arsa sahibi Çiftçiler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Mehmet Çiftçi hakkında ”Nitelikli dolandırıcılık”, ”Vergi kaçakçılığı”, “Sahte fatura düzenleme ve kullanma”, “Yanıltıcı belge kullanma” ve “Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama” gibi ağır iddialarla suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran Türkerler İnşaat’ın avukatları nitelikli dolandırıcılık, vergi kaçakçılığı, sahte fatura düzenleme ve kullanma, yanıltıcı belge kullanma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçları bakımından gerekli soruşturmanın yapılması ve Çiftçi ve/veya belirlenecek diğer şüphelilerin cezalandırılması amacıyla kamu davası açılmasını talep etti.

 

genç porno izle

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cem Yılmaz ve Ferit Şahenk’in Rezidansında Kavga