Cemal Enginyurt : Bence Tehdit Var, Meral Akşener Tehdit Edildi

featured

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ahu Özyurt’un TV100’de sunduğu 10’dan 12’ye isimli programda gündemi değerlendirdi. ”Bence bir tehdit var. Sayın Meral Akşener tehdit edildi.” diyen Cemal Enginyurt’un ifade ettiği dikkat çeken satırbaşları şu şekilde;

  • Koronavirüs üzerinden bir yıl geçti. AK Parti, dünya’nın en doüru işini yapsa da doğru deme anlayışıyla hareket etmemek lazım. Sağlık konusunda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı tebrik ediyorum. Türkiye sağlık alanındaDünya’da benim şahsi görüşüm çok başarılı işler yaptı. Dünya’nın birçok ülkesinde ,nsanlar evlerinde ölüleri 15 gün sonra bulunurken, konteynerlarla taşınırken, ambulans bulunmazken, hastanelerin tuvaletlerinde insanlar ölürken, Türkiye sağlık konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadı. Türkiye’de sağlık çalışanlarına haksızlık edilmemesi gerektiğine inancım daha da pekişti. Hayatını kaybeden bütün sağlık çalışanlarını rahmetle anıyorum.
  • Koronavirüs, esnafımız açısından, çalışanlarımız açısından, işsizlik açısından, 65 yaşüstü açısından, 20 yaşaltı gençlerimizin psikolojisi açısından zor geçen bir süreç oldu. Esnafların intihar ettiği, kirasını ödeyemediği bir ülke de yeni kapanma  ciddi sıkıntılar yaratır. Aşılamayı acilen 50 – 60 çıkarmalıyız. Bu meselenin çözümü aşılamaktan geçiyor.
  • 13 milyon emeklimiz var. Bin 600 lira emekli maaşıyla geçinmenin mümkün olmadığı Türkiye’de emeklilerin yapabileceği tek şey ikinci bir iş hatta üçüncü bir iş. Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal ile meclise kanun teklifi sunacağız. 6,7 milyon emekli büyük mağduriyet yaşıyor. Ek yük getirecek diye insanlar açlığa, sefalete mahkum edilemezler. Türkiye ekonomisini yönetenler deneme yanılma metoduyla gitmeye başladılar.
  • Ben 3 yıldır vekilim TRT’ye bir kere çıkamadım. TRT’nin kapısından giremedim. Osman Öcalan denilen katil TRT’ye çıktı.
  • Biz Demokrat Parti olarak, Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal ile şunu söylüyoruz. Ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen bir dil kullanarak Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini bir arada tutarak bu noktada Demokrat Parti büyük bir hassasiyet gösteren partidir.
  • Meral Akşener hanımefendi, kendisine yapılan hakaretleri, çocuklarına yapılan hakaretleri anlatıp, ağlayıp duygusal bir motif çizerken o her zamanki  anaç tavrıyla tribünlere oynarken dönüp Cumhurbaşkanı’nın eşine ve çocuklarına yaptığı hakaret olarak kabul edilecek ifadeyi ne ile izah edeceğiz? Doğu Türkistan’daki zulmü eleştirirken Uygur Türklerine yapılan baskılar anlatılırken Cumhurbaşkanı’nın eşini ve çocuklarını mı örnek vermek gerekir? Bence bir tehdit var. Sayın Akşener tehdit edildi. Önce kim sizi tehdit etti? bunu söyleyin. Nasıl tehdit edildiğini söyleyin? Ne ile tehdit edildiğini söyleyin? Diyor ki; ” Ölsemde, öldürülsemde, tek başıma kalsamda sizinle mücadele etmezsem namussuzum, namerdim, şerefsizim.” söylemiyle bu kadar net tavır sergilemesinin altında ne var? Meral Akşener’e yapılanları tasvip etmiyorum.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cemal Enginyurt : Bence Tehdit Var, Meral Akşener Tehdit Edildi