Cemal Enginyurt’tan İktidara Sert Eleştiriler

featured

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Enginyurt, MHP ile AK Parti arasında kavga olduğunu söyledi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Kanal42 Sümen Altı programında Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında flaş sözler sarf etti.

Ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Enginyurt, “Sayın Cumhurbaşkanı Külliyeye yerleşti şimdi ne söyleniyorsa, onu duyuyor. Sayın Cumhurbaşkanı geçen hafta bir fırına girdi. Kendisi ‘Bu ülkede askıda ekmeğe ihtiyaç yok’ dedi. Ekmek aldığı fırında askıda ekmek asılıydı. Bir Cumhurbaşkanı düşünün ki, sokaktan o kadar habersiz ki askıda ekmeğe gerek yok diyor, ekmek aldığı fırında askıda ekmek var, onu göremiyor. Sayın Cumhurbaşkanı halktan koptu. Yanındakiler de ne duymak istiyorlarsa onu söylüyorlar.” dedi.

Cemal Enginyurt, “Eğer AK Parti’den yeni bir çözüm süreci başlatacaklarsa, bunu net bir şekilde söylemeleri lazım. Çıkın bunu millete anlatın. O günkü çözüm sürecinin doğru olduğunu söyleyenler var. Bugün ne diyeceksiniz? MHP ile AK Parti arasında bir kavga olduğunu düşünüyorum. Sayın Bahçeli ısrarla son 1 hafta içerisinde HDP’ye bu kadar saldırıyorsa o da yeni bir çözüm süreci olacağını gördü ki, bunu engellemeye çalışıyor diye düşünmeye başladım.” değerlendirmesinde bulundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cemal Enginyurt’tan İktidara Sert Eleştiriler