Cemal Kaşıkçı Cinayetine İlişkin Çarpıcı İddia!

featured

Veliaht Prens Bin Selman’ı kendisini öldürtmeye çalışmakla suçlayan eski Suudi istihbarat yetkilisi Saad el-Cebri, 2018’de öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden bir gün önce kızı Hissah Almuzain’in öldürülmesi konsolosluğa çekilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

2018 yılının Ekim ayında evlenmek için ihtiyacı olan belgeleri almak üzere Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’na giden ve oradan bir daha çıkmayan gazeteci Cemal Kaşıkçı ve suikastı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Kanada’ya kaçmak zorunda kalan ve eski Veliaht Prens Muhammed bin Nayef’in eski istihbarat şefi Saad El – Cebri, kızının da gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümünden birkaç gün önce İstanbul’daki Başkonsolosluğa davet edildiğini açıkladı.

Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın kendisine yönelik hamle yapması endişesiyle ülkesinden kaçarak Kanada’ya yerleşen ve Riyad yönetimine dava açan Suudili eski istihbaratçı Saad el-Cabri’nin açıklamaları İngiliz medyasının gündeminde geniş yer buldu.

2017 yılında Veliaht Prens Selman’ın gücü ele geçirmesi sonrasında ülkeden kaçan el-Cebri, kızının da gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümünden birkaç gün önce İstanbul’daki Başkonsolosluğa davet edildiğini açıkladı.

 

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cemal Kaşıkçı Cinayetine İlişkin Çarpıcı İddia!