• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Cenaze İşleri filmi nerede çekildi? Cenaze İşleri filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Cenaze İşleri filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Cenaze İşleri nerede çekildi, Cenaze İşleri filmi oyuncuları kimler, Cenaze İşleri nerede çekilmiştir, Cenaze İşleri filmi konusu ne? İşte Cenaze İşleri hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Cenaze İşleri filmi oyuncuları

Korhan Uğur yönetmenliğinde çekilen Cenaze İşleri filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Melih Selçuk, Ergun Kuyucu, Melis Cemre Çınar, Barış Kıralioğlu…

Cenaze İşleri konusu

Cenaze İşleri konusu Belediyede cenaze işleri görevlisi olan Orhan, kimsesizler mezarlığının da sorumlusudur. Sevgilisi Serpil’le evlenmek ister; fakat parasızlıktan evlenemez. Orhan’ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak ister ve bunun için Orhan’dan para karşılığında cesedin kimsesizler mezarlığına gömülmesini talep eder. Orhan’ın vicdanı rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil’le evlenebileceğini düşünür ve istemeyerek de olsa teklifi kabul eder. Fakat, cesedin gömüleceği sırada, adamın ölmediği fark edilir ve işler karışır.

Cenaze İşleri filmi nerede çekildi?
Cenaze İşleri filmi için sözlükte neler dediler?
Cenaze İşleri hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
8-9-10 eylül’de toplam 6850 kişi tarafından izlenmiş.

daha fazlasını hak eden komedi filmi. hem herkesin anlayabileceği kadar kolay bir izleme keyfine sahip hem de daha fazlasını isteyenler için alt metinler, ince espriler de mevcut.

korhan uğur bir gün şeytanın bacağını değil kafasını kıracak.

Cenaze İşleri filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Cenaze İşleri filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cenaze İşleri filmi nerede çekildi? Cenaze İşleri filminin oyuncuları ve konusu.