Cengiz Kurtoğlu’na 3 yıl hapis istemi

featured

Cengiz Kurtoğlu’na 3 yıl hapis istemi Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun katıldığı doğum günü partisinde işletmeci Mustafa Can’ı, Orhan Gencebay ve bazı sanatçılar hakkındaki aşağılayıcı yorumları nedeniyle tartışması sonrasında darp ettiği iddiasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

Ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu oyuncu Tolga Yüce’nin doğum günü partisinde işletmeci Mustafa Can ile tartışmıştı. İddiaya göre aralarında çıkan tartışma sonrası Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Can’a yumruk atmıştı. Olaylı gecenin ardından işletmeci Mustafa Can şikayette bulunmuştu. İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Cengiz Kurtoğlu ile şikayetçi Mustafa Can katılmadı.

Cengiz Kurtoğlu’nun avukatı, işi nedeniyle müvekkilinin duruşmaya katılamadığını bir sonraki celse hazır edeceklerini belirtti. Şikayetçi Mustafa Can’ın avukatı İsmail Uğurlu, şikayetçi olduklarını ifade ederek müvekkilinin yüzünün nasıl yaralandığına ilişkin raporu mahkemeye sundu.

Daha sonra tartışmanın yaşandığı masada oturanlar tanık olarak dinlendi. Hüseyin Yağız Kaya, “Arkadaşımız Tolga Yüce’nin doğum günü sebebiyle olay mahallindeydik. Hepimiz aynı masadaydık. Şikayetçi, sanatçılarla ilgili tahrik edici konuşmalar yapmaya başladı. Çok rahatsız olduk. Orhan Gencebay için ve Ciguli için aşağılayıcı sözler söyledi. Cengiz Bey de ’Böyle bir şey konuşamazsınız, çok rahatsız olduk’ deyince şikayetçi masadan kalktı gitti” dedi. Cengiz Kurtoğlu’nun elinde bıçak olmadığını da ifade eden Kaya, elindeki cisim cep telefonu olabileceğini söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cengiz Kurtoğlu’na 3 yıl hapis istemi