CHP Gençlik Kolları yerel gazeteye boya ve yumurtayla saldırdı

featured

CHP Gençlik Kolları yerel gazeteye boya ve yumurtayla saldırdı. Mersin Haberci gazetesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi‘nde yapılan entegre atık tesisi ihalesinde yolsuzluk yapıldığı iddiasını manşetine taşıdı. CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 50 kişilik grup bugün yaptıkları gösteride gazete binasına yem, boya ve yumurta ile adeta saldırdı.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, yapılan gösteriden haberinin olmadığını ileri sürerek “Öncesinde haberimiz olsaydı bu olayı engellerdik. İlgililerle görüşmedim o sıralarda dışardaydım. Ne diyeceğimi bilmiyorum” dedi. Aktay, kendisinin bir hukukçu olduğunu hem kendisinin hem de partisinin bu tür olayları asla tasvip etmeyeceğini söyledi. Aktay olaya ilgili inceleme başlatacaklarını da belirtti.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, protestoya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Killik’in açıklaması şöyle:

“Mersin’de yerel bir gazete ile gençler arasında yaşanan ve adli makamlara intikal eden durumla ilgili gerekli disiplin soruşturması başlatılmıştır.

CHP Gençlik Kolları, demokratik protesto sınırını aşan ve basın özgürlüğünü ihlal eden her eylemin karşısındadır.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Gençlik Kolları yerel gazeteye boya ve yumurtayla saldırdı