CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İYİ Parti İle İşbirliği Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den İYİ Parti İle İşbirliği Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşmeye ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nun (GİK) alacağı karara ilişkin, “Alacakları her iki karara da saygılıyız. İttifak, daha doğrusu işbirliği kararı alırlarsa oturacağız, konuşacağız” dedi.

Özel, CHP’nin yerel seçimlere yüksek moral ve motivasyonla hazırlandığını belirterek, İYİ Parti ile ittifak konusunda “Kazanmak yetmez daha iyi kazanmak lazım, belediye meclislerinde çoğunluğu sağlamak lazım, çoğunluğu sağlamak yetmez, farkı açmak lazım. Bunlar için de mutlaka kazan kazan içinde olmak lazım. O sebeple İYİ Parti ile bir görüşmemiz olmuştu, Genel İdare Kurulu’na götüreceklerini söylediler Sayın Genel Başkan. Kurulun kararını bekliyoruz. Alacakları her iki karara da saygılıyız. İttifak, daha doğrusu işbirliği kararı alırlarsa oturacağız, konuşacağız. Eski kararlarını sürdürmeye karar verirlerse buna da saygı duyacağız, önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’nin örgütleriyle, belediye başkanlarıyla ve milletvekilleriyle yüksek bir motivasyon yakaladığını belirten Özel, bu motivasyonun ileriki günlerde daha iyiye doğru gideceğine inancını dile getirdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İYİ Parti İle İşbirliği Açıklaması