CHP Genel Merkezi’nde Gerginlik

CHP Genel Merkezi'nde Gerginlik

CHP’nin yerel seçimler için açıkladığı adaylar konusunda tartışmalar olduğu iddiasını alevlendiren bir görüntü de CHP genel merkezinden geldi. CHP’li Evren Alankuş’un paylaştığı bir videoda CHP genel merkezinde birinin, “Yeter lan” diye bağırdığı görüldü.

Evren Alankuş yaptığı video paylaşımını şu mesajla yeniden paylaştı: Şu paylaşımımdan dolayı tepkiler alıyorum! Tv kanalları 45 dk dır bu olayı ve görüntüyü paylaşıyor! Ben paylaşınca olay oluyor! Kurultay da önseçim sözü verilmişken lokal eğilim yoklaması ve ön seçimlerin yapılması yada mış gibi yapılıyor olması veya olmaması yüzünden bu tartışmalar yaşanıyor! Ana akım yandaş medya bunları paylaşırken sakız gibi evirip çevirirken başımızı kuma gömerek sorunlardan kaçamayız! Artık herkes kendine gelsin! Kimseye değil sadece Cumhuriyet Halk Partisine hizmet ediyorum!

Ankara’nın Etimesgut ilçesi için oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aday gösterilmesi karşısında Mansur Yavaş ve ekibinin tepki gösterdiği iddiaları kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

thumbnail
İlgili haber
CHP, Etimesgut’ta Erdal Beşikçioğlu’nu Aday Gösterdi

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Genel Merkezi’nde Gerginlik