CHP İl Başkanları Buluşması: 2024 Yerel Seçimlerine Hazırlık

CHP İl Başkanları Buluşması: 2024 Yerel Seçimlerine Hazırlık

İstanbul’da gerçekleştirilen CHP İl Başkanları Buluşması’nda Genel Başkan Özgür Özel, 2024 Yerel Seçimleri üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda konuşan Özel, “Üç büyükşehir belediye başkan adayımız dışında kimseye verdiğimiz bir söz yok. Yerel seçimlerde başarılı olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçimler öncesinde memnuniyet anketleri yapacaklarını açıklayan Özel, “Vatandaşın gönlünde olan, partisini ileriye taşımış olan, seçildiğinde yaptığı işlerle ileride olan bütün belediye başkanlarımız bizim de gönlümüzde” dedi. Ayrıca, Özel, aday belirleme sürecinde ön seçimin önemine vurgu yaptı: “Aday teke indirilirken bir irade kullanılacaksa sizde, aday belirlenirken doğru yöntem ön seçim diyorsanız sizinle olacağız.”

Yeni Anayasa Taslağına Eleştiri

Özel, AK Parti’nin hazırladığı “Yeni Anayasa” taslağına da değindi: “Anayasa ‘her doğan’ için yapılmalıdır, ‘Erdoğan’ için değil.” Cumhur İttifakı’nın hazırladığı anayasaya katılmayacaklarını ifade etti.

Ekrem İmamoğlu’nun Birlik ve Beraberlik Mesajı

Buluşmaya ev sahipliği yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi: “Bizi birbirimizle kavga ettirmek isteyenlere karşı mutlaka ve mutlaka dayanıklı, donanımlı ve tedbirli bireyler olmak zorundayız.” İmamoğlu, baskı ve cezayla yıldırma çabalarına karşı direniş vurgusu yaptı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP İl Başkanları Buluşması: 2024 Yerel Seçimlerine Hazırlık