CHP Lideri Belediye Başkanlarıyla Görüşecek

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16-22 Aralık tarihleri arasında partisinin 7 bölgesinde CHP’li belediye başkanlarıyla ayrı ayrı çevrimiçi toplantıda görüşecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu, 7 bölgenin CHP’li belediye başkanlarıyla çevrim içi toplantılar yapacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, bugün Türkiye genelindeki CHP’li büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla video konferans yöntemiyle yapacağı toplantının ardından gelecek hafta bölgesel toplantılar yapacak.

Kılıçdaroğlu, 7 bölgenin CHP’li belediye başkanlarıyla ayrı ayrı gerçekleştireceği çevrim içi toplantılara gelecek hafta Karadeniz Bölgesi’yle başlayacak.

Hazırlanan takvime göre ilk toplantı 16 Aralık Çarşamba günü yapılacak. Karadeniz Bölgesi’nin CHP’li belediye başkanlarıyla yapılacak bu ilk toplantının ardından Kılıçdaroğlu, 17 Aralık’ta Marmara, 19 Aralık’ta Ege, 22 Aralık’ta önce Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu, ardından Akdeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu’nun gelecek hafta başında ise muhtarlarla bir toplantı yapması, bu toplantının da çevrim içi olması planlanıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Lideri Belediye Başkanlarıyla Görüşecek