CHP ve YSP’den Memleket Partililere Çirkin Saldırı!

CHP ve YSP'den Memleket Partililere Çirkin Saldırı!

Gaziantep’teki 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı kutlamalarına katılan Memleket Partililer kutlama sırasında CHP ve YSP’liler tarafından fiziksel ve sözel saldırıya uğradı. Olayı yaşayan parti yetkililerinden İzzet Karadağ muhabirlerimize konuştu.

Karadağ, kutlama öncesi alanda diğer partiler ve sendikalar gibi yerlerini alan Memleket Partililerin iki yanında da CHP ve YSP’lilerin bulunduğunu, kutlama başında konuşan DİSK yöneticisinin katılımcıların adını andıktan sonra Memleket Partililere dönerek “Sizin de 13. Cumhurbaşkanımızın yolunu açmasını rica ediyorum” dediğini aktardı. Alandaki tek Türk bayrağı taşıyan grup olduklarına vurgu yapan Karadağ, alandaki YSP’lilerin “Biji Serok” sloganları attığını ve Memleket Partililerin de “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” şeklinde karşılık verdiğini söyledi.

Karadağ saldırı anını, “Yan tarafımızdaki partililer bayraklarıyla önümüze geçmeye çalıştılar. Bu hafif sürtüşmeler sırasında CHP’liler genç arkadaşlarımıza ‘bölücüsünüz’ şeklinde sataşmada bulundu. Ortaya çıkan tartışma üzerine tekme ve yumrukla üzerimize saldırdılar” sözleriyle anlattı. Memleket Partisi’ne yapılan çirkin taciz ve saldırı polis ekiplerinin araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı.

Olaya dair detayları bizlerle paylaşan İzzet Karadağ son olarak, “Birleşe birleşe kazanacağız söylemi ile yola çıkan çoklu masa tüm bölücü örgütler ile birleşme konusunda büyük bir özveri gösterirken eski dava arkadaşlarına gösterdikleri bu tavır CHP’nin ne kadar zor bir durumda olduğunun en büyük kanıtı oldu. Bizler dava arkadaşlarımızın oyları ile seçilerek bu görevlere getirildik fakat atanmış bazı yöneticiler ayrıştırıcı dilden kazandığı popüleriteyi Parti’nin önüne koymuş durumda Atatürk ilke ve inkılaplarından aldığımız güç ile davamızı sonuna kadar devam ettireceğiz bu tarz basit propagandalar bizi yıldıracağını düşünenler büyük yanılgıdadır siyasette etiği sağlamak için aynı muameleyi göstermediğimizi herkes bilmelidir şiddetin dilini çok iyi bildiğimiz gibi sevgi dilini yaygınlaştırmak için siyaset yapıyoruz ve üzülerek söylüyorum ki genel başkanımız sayın Muharrem İnce beyefendinin ikinci turda vereceği desteğin önüne bu kendini bilmez tavırların mimarları geçecek ikinci turda seçmenlerimiz kendi insiyatifi ile destek vermeyecektir. Tabi ki PKK’yı desteklemediğimiz gibi Hizbullahı da destekleyecek değiliz Atatürkçü milli seçmenin desteğini ikinci turda görebileceklerine inancım her geçen gün azalıyor..” sözlerini ekledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP ve YSP’den Memleket Partililere Çirkin Saldırı!