CHP’den İmam Hatip Lisesi açılımı

featured

CHP’den İmam Hatip Lisesi açılımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın, Türk Hava Yolları’nda yöneticilik yapan Arda Ermut, Ebubekir Akgül, İlker Aycı gibi birçok ismin mezun Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 14 Mayıs gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde yeniden gündeme geldi.

Geçtiğimiz haftalarda, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları kamuoyu açıklaması yaparak 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıklamıştı.

Konuyla ilgili CHP’den açıklama geldi. Millet İttifakı’nın ilçe başkanları CHP Kartal Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Ramazan Ayı’nın son iftarında basın ile bir araya geldi. İftar yemeğinin ardından açıklamada bulunmasının ardından soru cevap kısmında, CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok’a “Geçtiğimiz günlerde Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını kamuoyuna açıkladılar. Bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusu yöneltildi.

Süleyman Uzunok şu ifadeleri kullandı; “Sürecin tamamen yandaş bir persefektif ile ilerlemediğini sorgulayan ve soruşturan fikir üreten ve beyan eden bir yapının Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde olmuş olduğunu, oradan mezunlar bize göstermiş oldu. 

Çok önemsiyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da çok önemsedi ve kendileriyle iletişime geçti. Mezunlara bir söz verdi ve bir araya gelinecek. Biz de bu haberi alır almaz İlçe Bakanlığı olara iletişime geçtik. Eski okul müdürleriyle görüşmeye çalıştım. Özellikle Hıdır Kalkan ile görüştüm. Kartal Anadolu İamam Hatip Lisesi’nden mezun olanrın çoğu artık Kartal’da değiller ve belli noktalarda bulunuyorlar ve sosyal medya üzerinden örgütlenmişler. Biz de o okulun mezunlarıyla CHP Kartal İlçe Başkanlığı olarak bir araya gelmek istediğimizi bildirdik. En yakın zamanda bir araya geleceğiz. “

CHP'den İmam Hatip Lisesi açılımı

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’den İmam Hatip Lisesi açılımı