CHP’den Muharrem İnce’ye “Gizli Tayyipçiler” Yanıtı

featured

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Muharrem İnce’nin “gizli Tayyipçi” ifadesine cevap verdi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Memleket Hareketi lideri Muharrem İnce’nin parti yönetimiyle ilgili “Gizli Tayyipçiler” ifadesine tepki gösterdi.

Karar TV’de Elif Çakır ile Yıldıray Oğur’un sorularını cevaplayan Torun, “Böyle bir ithamda bulunmak hiç kimsenin haddi değil. Bu söz, haddi aşan bir ifade. CHP’nin her bir bireyi ve yöneticisi, içinde bulunduğumuz olumsuzlukları ortadan kaldırmak, Türkiye’yi normalleştirme, demokratikleştirme ve adaleti tesis etmek adına yoğun bir mücadele veriyor. Bu mücadeleyi verirken kimi zaman yargılanıyor, kimi zaman milletvekilliği dahi düşüyor, kimi zaman her türlü olumsuzluğa muhatap oluyor. Bunları yaşarken böyle bir ithamda bulunmak, sadece haddi aşmak olarak ifade edilebilir” dedi.

“Bakıldığında Sayın İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığında her birimiz maddi ve manevi, her türlü katkıyı sunduk. Her türlü desteği verdik, kampanyasına da her türlü katkıda bulunduk. ‘Bugün benim afişimi bastılar, resmimi asmadılar’ diyor fakat sadece kendi il ve ilçemdeki araçları gösterebilirim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek olağanüstü bir şekilde yapıldı. Sayın İnce kendi kararını vermiştir, CHP’den istifa edip yeni bir parti kurmak için yola çıkmıştır. Şimdi sürekli CHP’yi konuşmasının da hiçbir faydası yok.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’den Muharrem İnce’ye “Gizli Tayyipçiler” Yanıtı