CHP’li Çankaya Belediyesi’nin Hibesine LDP’den Tepki!

featured

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından duyurduğu “hibe” haberine LDP’den tepki geldi

Geçtiğimiz günlerde Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in kendi sosyal medya hesabından, Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne belediye bütçesi ile yeni araçlar hibe edildiğini duyurmasının ardından olaya Liberal Demokrat Parti (LDP) Ankara  İl Başkanlığı tepki gösterdi.Vatandaşın vergilerinin sorumsuzca hibe edildiğini iddia eden partililer,  tepkilerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Partinin açıklaması şu şekilde:

“Sağ olsun Ankara’mızın Çankaya’sının Cumhuriyet Halk Partisi – CHP’li Belediye Başkanı bizden de aldığı çöp , tabela vergileri , vs paraların bir kısmını ” paranın gerçek sahibine sormadan ” üstelik de hibe ederek harcamış . “Nereden buldun” sorgulamasının devletçe yapıldığı ülkede , “Neden bana sormadın?” sorgulamasını vatandaş olarak istediğiniz kadar yapmayı düşünün , sonuç muhtemelen KHK göstermek olacak . Hazır YSK da hedef gösterenler hakkında suç duyurusunda bulunacakken …”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’li Çankaya Belediyesi’nin Hibesine LDP’den Tepki!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.