CHP’li Yöneticiye Silahlı Saldırı

CHP'li Yöneticiye Silahlı Saldırı

Arnavutköy’de ormanlık alanda yanan araçtan uzun namlulu silahlar çıktı. Araç, CHP’li yöneticiye saldırıda kullanılmış. Saldırganlar ticari taksiyle kaçtı.

İstanbul Arnavutköy’de dün akşam saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Boğazköy İstiklal Mahallesi Kızıltepe mevkiindeki ormanlık alanda silah sesleri duyuldu. Ardından alevlerin yükseldiği görülen bir araç, vatandaşların ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Araçta yapılan incelemede, arka koltukta iki adet AK 47 marka uzun namlulu silah bulundu.

Polis ekipleri, aracın plakasını sorguladığında şoke oldu. Araç, yaklaşık üç saat önce Sultangazi’de CHP Gençlik Kolları Yardımcısı Ali Kılıç’a silahlı saldırı düzenleyen şüphelilerin kullandığı araç olarak tespit edildi. Saldırıda yaralanan Kılıç’ın hastanedeki tedavisi sürerken, saldırganların aracı terk edip ticari taksiye binerek kaçtıkları belirlendi. Polis, saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

Saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı aracın ise bir internet sitesinde satılık ilanı olduğu ortaya çıktı. Araç, aynı marka ve modelde başka bir aracın plakasını taklit ederek olaylara karıştırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Saldırının nedeni ve failleri henüz bilinmiyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’li Yöneticiye Silahlı Saldırı