CHP’nin İstanbul İlçe Aday Tanıtımında İmamoğlu Protesto Edildi

CHP'nin İstanbul İlçe Aday Tanıtımında İmamoğlu Protesto Edildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul ilçeleri için adaylarını belirleyerek, bu kararları kamuoyuna duyurduğu bir tören düzenledi. Ancak, bu etkinlikte bazı dikkate değer gelişmeler yaşandı.

Sabaha karşı sona eren yoğun Parti Meclisi toplantısının ardından belirlenen İstanbul ilçe adayları, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle tanıtıldı. Ancak, bu önemli etkinlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yokluğu dikkat çekti. Özel’in katılmamasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı, bu durumun nedenleri merak konusu oldu.

İmamoğlu konuşma yaparken yuhalandı

Törenin bir başka çarpıcı anı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşması sırasında yaşandı. İmamoğlu, parti içinde adaylık beklentisi içinde olan bazı isimlerin ve onların destekçilerinin tepkisine maruz kaldı. Bu kişiler, İmamoğlu’nu yuhalayarak ve aleyhinde slogan atarak protesto ettiler. İmamoğlu, kürsüden partililere hitaben, “Bir dakika arkadaşlar. Kulağınız bende olsun. Anlaşalım bir dakika sevgili arkadaşlar ayıp ediyorsunuz, oturun beni dinleyin.” diyerek tepki gösterdi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’nin İstanbul İlçe Aday Tanıtımında İmamoğlu Protesto Edildi