• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Çiftlikbank’ın Bütün Banka Hesapları Kapatıldı

featured

Ülkemizde haftalardır konuşulan ve bakanlıkların incelemesi altındaki KKTC merkezli ‘Çiftlikbank’ta çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Kısa sürede on binlerce üyeye ulaşan Çiftlikbank’ta günlük ödemeler durduruldu. Şirketin CEO’su Mehmet Aydın üyelere ses kaydı gönderdi.

Bakanlıklar tarafından mercek altına alınan ve kurdukları internet sitesi aracılığıyla çok yüksek kâr vaadiyle milyonlarca lira toplayan KKTC menşeli ‘Çiftlikbank’ta bugün flaş bir gelişme yaşandı.

Çiftlikbank hesabına giriş yapan üyeler, para çekmek istediklerinde ödemelerin durdurulduğunu ve daha önce günlük olarak yapılabilen para transferinin artık aylık yapılacağını gördü.

Tüm bu gelişmeler sonrasında Çiftlikbank’ın sahibi Mehmet Aydın açıklama yapmak zorunda kaldı. Aydın, yaptığı açıklamada çıkan haberler nedeniyle tüm bankaların kendileriyle çalışmayı bıraktığını ve artık ödemelerin günlük değil aylık olarak yapılacağını savundu.

“Biz size Bakanlık banka hesabımızı kapattı ya da aylık limitimizi kapattı diye bir şey söylemedik. Şu anda basında çıkan haberler yüzünden tüm bankalar bizimle çalışmayı kesti. Kıbrıs’ta şu anda hiçbir banka bizimle çalışmıyor. Papara’ya da para atamıyoruz. Para atamadığımız için de Papara’daki mevcut parayla idare etmeye çalışıyoruz. Mevcut paramız da normal çekimlerle, her gün yapılan çekimlerle fazla gitmeyeceği için şu anda aylık olarak çekimlere devam edebilecek herkes. Kimse panik yapmasın”

Üyelere gönderilen ses kaydında Aydın, Bakanlıktan Denetim sonuçlanana kadar bankanın hesaplarını açması konusunda yardım istediklerini savundu.

Kaynak:İste Kocaeli

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çiftlikbank’ın Bütün Banka Hesapları Kapatıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.