Çılgın Dersane filmi nerede çekildi? Çılgın Dersane filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Çılgın Dersane filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Çılgın Dersane nerede çekildi, Çılgın Dersane filmi oyuncuları kimler, Çılgın Dersane nerede çekilmiştir, Çılgın Dersane filmi konusu ne? İşte Çılgın Dersane hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Çılgın Dersane filmi oyuncuları

Faruk Aksoy yönetmenliğinde çekilen Çılgın Dersane filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Cüneyt Arkın, Yağmur Atacan, Duygu Çetinkaya, Tuba Ünsal…

Çılgın Dersane konusu

Çılgın Dersane konusu Hadi Bey, Özlem Dersanesi’nin cin fikirli sahibidir. İflasın eşiğindeki dersanesini kurtarmak için akıllara durgunluk veren bir plan hazırlar. Promosyon olarak tatil vaat ettiği öğrenci ve öğretmenleri, dersaneler arasındaki yarışmadaki büyük para ödülünü kazanmak için var güçleriyle çalışmaları gerekmektedir. Çünkü öğrencilerin bu yarışmadaki performansları aynı zamanda dersanenin kaderini belirleyecektir. Mustafa Topaloğlu gibi delişmen karakterlerin de hayat verdiği bu eğlenceli yapımda başrolde Cüneyt Arkın gibi Türk sinemasının yaşayan en büyük efsanesi yeralıyor.

Çılgın Dersane filmi nerede çekildi?
Çılgın Dersane filmi için sözlükte neler dediler?
Çılgın Dersane hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
diziden bozma sinema filmleri silsilesinin yeni bir örneğidir. dizi derken ortalama yerli diziler kastedilmiştir. filmin bütçesinin oyunculara harcandığı, bu nedenle de filmin kendisinden pek bişi beklenmemesi gerektiği hemen farkedilebilmektedir.

ilköğretim ve lise öğrencilerinin sömestr tatillerinde sinemaya akmaları için yapılmış faruk aksoy filmi.

Çılgın Dersane filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Çılgın Dersane filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çılgın Dersane filmi nerede çekildi? Çılgın Dersane filminin oyuncuları ve konusu.