‘Çiş’ Kavgasından Çıkan Davada Karar: 4 Yıl 2 Ay Hapis

'Çiş' Kavgasından Çıkan Davada Karar: 4 Yıl 2 Ay Hapis

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde geçen Kasım ayında gerçekleşen bir olay, gece kulübünden çıkıp otoparkta içki içmeye devam eden iki kişinin arasındaki tartışmayla şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Yunus Korkmaz ve Bahadır Ünlü adındaki bu iki kişi, kulüpten ayrıldıktan sonra otoparkta buluştu. Ünlü, otoparkta araçların arasında tuvaletini yaparken, bu durum Korkmaz’ın sinirine dokundu ve ikili arasında sözlü bir tartışma başladı.

Tartışma, Bahadır Ünlü’nün “Çişimi yaptıktan sonra sana gösteririm” şeklindeki karşılığı ile fiziksel bir mücadeleye dönüştü. Bu arbede sırasında Yunus Korkmaz, Ünlü’ye elindeki içki şişesiyle saldırdı, sonucunda Ünlü’nün yüzünde ve kafasında ciddi yaralanmalar oluştu. Olay, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sonlandı. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu ve gözaltına alındı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Korkmaz ve Ünlü hakkında, Bursa 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Yunus Korkmaz, başlangıçta ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla yargılanırken, Bahadır Ünlü ise ‘basit yaralama’ suçuyla karşı karşıya kaldı. Mahkeme, Korkmaz’ın suçunu ‘kasten yaralama’ olarak yeniden değerlendirerek, 4 yıl 2 ay hapis cezasına hükmetti. Öte yandan, Ünlü ‘hakaret’ suçundan para cezasına çarptırıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
‘Çiş’ Kavgasından Çıkan Davada Karar: 4 Yıl 2 Ay Hapis