Clubhouse davetiye dönemi sona erdi

featured

2020 yılının Mart ayında geliştirilerek büyük ilgi gören sosyal medya uygulaması Clubhouse, uygulamaya girişteki davetiye şartını kaldırdı.

Corona virüs pandemisinde kullanıcılara sunularak karantina sürecinde büyük ilgi toplayan canlı ve sesli olarak sohbet odalarında konuştuğu Clubhouse, kullanıcı giriş sisteminde değişikliğe gitti.

Clubhouse programa giriş yapmak için davetiye sisteminin ortadan kaldırıldığı ve uygulamaya katılmak için bir bekleme listesi olmayacağı açıkladı.

İlk olarak IOS kullanıcıları için kullanıma sunulan Clubhouse, geçtiğimiz Mayıs ayında Andorid işletim sistemini kullananları için yeni sürümünü yayınlanmıştı.

Şirket geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, uygulamanın Mayıs ayında piyasaya sürülen Android sürümünün 10 milyon indirmeyi aştığını açıkladı.

Clubhouse’un ortaya çıktıktan sonra büyük ilgi görmesiyle birlikte, sosyal medya devlerinden Facebook Live Audio Rooms, Twitter da “Spaces” uygulamasını yayınlamıştı.

Clubhouse, platformda günlük yaklaşık 500 bin oda oluşturulduğunu ve kullanıcıların uygulamada ortalama günde yaklaşık bir saat harcadığını söyledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Clubhouse davetiye dönemi sona erdi