Çocuğunu Darp Eden Anne Gözaltına Alındı

Çocuğunu Darp Eden Anne Gözaltına Alındı

Esenyurt’ta çocuklarına şiddet uygulayan anne, komşusunun uyarısına aldırmayarak, “Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” diyerek tepki gösterdi. Olay, komşusunun cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Polis ekipleri, anne ve iki çocuğunu gözaltına aldı.

Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde yaşanan olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Yabancı uyruklu olduğu belirtilen anne, iddiaya göre çocuklarına sık sık şiddet uyguluyordu. Küçük çocukların feryatları, komşularını da rahatsız ediyordu. Bir komşusu, kadının kaldığı daireye giderek, “Ufacık çocuk, yapmayın. Sesi bize kadar geliyor” diye seslendi. Ancak anne, “Ben kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır” diyerek karşılık verdi. Komşusu, bu anları cep telefonu kamerasına kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Sosyal medyada yayılan video, polis ekiplerinin de dikkatini çekti. Ailenin bulunduğu siteye giden ekipler, anne G.A.’yı ve iki çocuğunu karakola götürdü. Anne G.A., suçlamaları reddederek, “Eşimi kaybettim, tek başıma iki çocuğumla yaşıyorum bazen tartışıyoruz çocuklarımla” dediği öğrenildi. Annenin ifadesinin alınmasına devam edildiği öğrenildi.

Olayın tanığı olan komşu Ömer Şentürk ise , “Videoyu sosyal medyada paylaşan benim. İki yıldır devam ediyor bu olay. Konu ile alakalı yetkili mercilere bulunduk. Olayın bu şekilde olması bizleri de üzdü, küçücük bir çocuk. Vicdanen rahatsız olduğumuz için böyle bir yola başvurduk. İki yıldır bu sesleri duyuyoruz, annesi çocuklara şiddet uyguluyor. Bugün ise gelen seslerden sözlü ve fiziki bir şiddetin yine olabileceğini düşündük ve telefonu açarak yaşananları kaydettik” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çocuğunu Darp Eden Anne Gözaltına Alındı