Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi?

featured

Çöpçüler Kralı filmi bugün televizyonda yayınlanacak. 1 Şubat 1978 tarihinde vizyona giren Macera, Duygusal, Komedi, Aile türünde olan Çöpçüler Kralı nerede çekildi, Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları kimler, Çöpçüler Kralı filmi konusu ne? İşte Çöpçüler Kralı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları

Zeki Ökten yönetmenliğinde çekilen Çöpçüler Kralı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Ayşen Gruda, Şener Şen, Türker Tekin, Erdal Özyağcılar, İhsan Yüce, Nejat Gürçen, İlyas Salman, İhsan Bilsev, Salih Sarıkaya, Muadelet Tibet, Ali İnce, Hikmet Gül, Selim Naşit, Ertuğrul Bilda, Nezahat Tanyeri, Hüseyin Kaşif, Teoman Aksoy, Zuhal Üstüntaş, Remzi Ekmekçi, Kenan Karagöz, Çetin Tolbas, Kemal Çapraz, Necdet Doğan, Gül Yalaz, Nermin Özses, Güler Ökten, Mürüvvet Sim, Orhan Alkan, Sait Ergenç, Ünal Gürel, Sacide Keskin, Nuri Tuğ, Dinçer Çekmez, Enis Fosforoğlu, Ferdi Akarnur, Sezai Kaya, Sabahat İzgü, Ayten Koçak…

Çöpçüler Kralı filmi

Çöpçüler Kralı konusu Film, bir mahallede çöpçülük yapan saf bir delikanlının hikâyesini anlatır. Apti bir mahallede çöpçülük yapmaktadır. Aynı mahallede bazı evlere temizliğe giden Hacer’e âşıktır. Elindeki yetkiyle mahalle üzerinde baskı uygulayan zabıta memuru Şakir de Hacer’i sevmektedir. Ancak Şakir bu durumu annesine bir türlü söyleyemez. Şakir’e kızan Hacer, ailesine Apti ile evlenmek istediğini söyleyince ikili sözlenir. Hacer’in Apti ile evleneceğini öğrenen Şakir ise, Apti’ye baskı uygulamaya başlar. Şakir de Hacer’i ailesinden ister. Kızlarının iki talibi olduğunu öğrenen Hacer’in ailesi ise durumdan istifade etmeye çalışacaktır.

Çöpçüler Kralı filmindeki karakterler

Kemal Sunal (Apti Şakrak)
Ayşen Gruda (Hacer)
Şener Şen (Zabıta Amiri Şakir)
Türker Tekin (Kapıcı İsmail)
Erdal Özyağcılar (Hacer’in Oto Teyp Hırsızı Abisi)
İhsan Yüce (Hacer’in Babası)
Nejat Gürçen (Gazino Patronu)
İlyas Salman (Kapıcı Şemsi)
İhsan Bilsev (Gazino Patronunun Yardımcısı)
Salih Sarıkaya (Kahveci)
Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi?
Çöpçüler Kralı filmi için sözlükte neler dediler?
Çöpçüler Kralı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
ayşen gruda ‘ nın temizlik yaptığı evin çocuklarını parka götüreceğini duyan kemal sunal ‘ ın
-parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği
repliğini duyabilmek için tekrar tekrar izleyebileceğim bir başyapıt…

en komik türk filmlerinin başında gelir. ayşen grudanın psikopat ağabeyleri, buna gaz veren iş arkadaşları ve mahalle esnafı, kemal sunalın bi anda sahneye çıkıp hele yar yarı maden dağını kendine has söylemesi, her izlenildiğinde yaran, hakkaten kral film.

şener şen de neşeli günlerden sonraki en iyi performansı sergiler burda.
güzel müzikleriyle de aklıda kalan en güzel türk aşk filmlerinden biri olduğu yorumuna katıldığım güzel eser.
ayrıca ufak bi rolde görünen ilyas salmanın “ooo, beyefendinin keyfi yerinde” repliği için bile izlenilesi film

Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi?

1 Şubat 1978 tarihinde vizyona giren Çöpçüler Kralı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi?