Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi ? Çöpçüler Kralı filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi ? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Çöpçüler Kralı nerede çekildi, Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları kimler, Çöpçüler Kralı nerede çekilmiştir, Çöpçüler Kralı filmi konusu ne? İşte Çöpçüler Kralı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları

Zeki Ökten yönetmenliğinde çekilen Çöpçüler Kralı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda, İhsan Yüce…

Çöpçüler Kralı konusu

Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi?
Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi

Çöpçüler Kralı konusu Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer’e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer’i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir.Türk sinemasında yapılmış mizah duygusu en kuvvetli filmlerden biri olan yapıt bugün bile bu özelliğini korumaktadır. Özellikle hafızalara kazınan kült sahneleri ve replikleriyle unutulmazlar arasına girmiştir.

Çöpçüler Kralı filmi için sözlükte neler dediler ?
Çöpçüler Kralı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kemal sunal’ın kedileri mahalleden atmaya calısması,cingen veletlerinin cöplerden malzeme toplamaya kalkması,mahalledeki kadınlar,mahallelinin kemal sunal’ı sener sen’e karsı kıskırtmaları,erdal özyagcılar’ın bitirim agabey tiplemesi,ihsan yüce’nin uyanık kayınpeder tiplemesi,aysen gruda’nın devlet memuruyla evlenen kadının dunyası kurtulur tripleri cok iyidir ve hepside turkiyedeki mahalle ve mahalle insanı kavramının senaryo yazarı tarafından cok iyi gozlemlendigini gosterir.şener şen ise dısarda sert, evde anasının kuzusu,annesinden oldurecek derece nefret etsede yuzune bi sey diyemeyen bi tipi canlandırmıstır.devlet memurlulugu gorevini kendi kompleksleri icin kullanması ve mahalle esnafına cektirmesi o donemler memurların kral gibi muamele gormekte olduklarını gosteriyo.mahallelide sener sen’e bisey diyememekte kemal sunal’ı kullanıp intikam almaktadır.sanırım bu filmdeydi fortculuk kavramının işlenmesi,kemal sunal ekmek yada su sırasında aysen gruda’nın arkasına gecer,surturur sonrada arkadan itiyolar ya itmesenize kardesim der.gelin kaynana cekismesinin daha evlenmeden baslaması ve sener sen’in annesinin ben boyle kızı almam ailemize layık degil demeside o donemler evlilik olayının nasıl bi sey oldugunu iyi anlatıyo.filmin en garip rolu aysen grudanındır.sener sen’den nefret ediyo dersiniz,kemalsunal’ın salak oldugunu biliyo oynuyo onla.sonra hop sener sen’e doner evlencek olur. sonrakızar buna kemal sunalla evlencek olur ikisinide cıldırtır.aysen gruda o tiple femme fatale olayını bile asmıstır.en son mahalledeki tecrubeli abiler femme fatale de ne kardesim bize islemez diyip bin ulan tepesine kaltagın ozaman bak nasıl veriyolar kızı sana diye kemal sunal’ı doldurup yollarlar.sener şen’iyse cıldırtırlar.

kemal sunal’ın en iyi filmlerinden kanımca..

Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi ?

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Çöpçüler Kralı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çöpçüler Kralı filmi nerede çekildi ? Çöpçüler Kralı filminin oyuncuları ve konusu.