Çorum’da Kaza Yapan Sürücü Bıçaklandı

Çorum’da Kaza Yapan Sürücü Bıçaklandı

Çorum’da trafik ışıklarında meydana gelen üçlü çarpışmada bir sürücü yaralanırken, diğer sürücü ise kaza ile ilgisi olmayan bir gencin bıçaklı saldırısına uğradı. Olay, Ulukavak Mahallesi Akşemseddin Caddesi’nde dün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Önder S. (34) yönetimindeki 34 EFT 133 plakalı cip, Fatih A. (19) idaresindeki 19 TA 035 plakalı otomobil ile Serkan F. (06) kullandığı 06 AS 7005 plakalı otomobil, trafik ışıklarında çarpıştı. Kazada, Serkan F. yaralandı. Önder S. ise aracından indikten sonra, kaza ile alakası olmayan Mert Y. (16) adlı gencin bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Saldırgan genç, Önder S.’yi sırtından ve kolundan bıçaklayarak kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan Serkan F.’nin durumunun iyi olduğu, Önder S.’nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan Mert Y.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli genç, Önder S.’ye küfrettiği için bıçakladığını söylediği belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çorum’da Kaza Yapan Sürücü Bıçaklandı