Çorumlu Amir’den Türk Kadınları Hakkında Çirkin Paylaşım

Çorumlu Amir'den Türk Kadınları Hakkında Çirkin Paylaşım

İnternet fenomeni Amir Zakaria, bilinen adıyla Çorumlu Amir, Karabük Üniversitesi olaylarına dair yayınladığı video ile büyük tepki topladı. Türk kadınlarına yönelik ağır hakaretler içeren video, kamuoyunda büyük infiale neden oldu.

İnternetin gündemini sarsan bir skandala imza atan Çorumlu Amir, yani Amir Zakaria, son videosunda Karabük Üniversitesi’nde yaşanan olayları konu alarak Türk kadınlarına yönelik ağır hakaretlerde bulundu. Karabük Üniversitesindeki Afrikalı öğrencilerle ilgili yaşanan tartışmalar ve öğrencilerin internete sızdırdığı iddia edilen ifşaatlar ülkenin gündemini meşgul ederken, Amir Zakaria’nın videosu bu tartışmaları daha da alevlendirdi.

Gözcü TV’de yayın yapan Alptekin Aydoğan, Amir Zakaria’nın videosunda hitap ettiği kişilerin Türk kadınları olduğuna vurgu yaparak, şahsın bu tür bir içerikle nasıl cesaret bulduğunu sorguladı. Aydoğan, ülkede yaşayıp ekmek yiyen bir kişinin, Türk insanına bu şekilde alenen hakaret etmesine rağmen herhangi bir soruşturma yapılmamasını eleştirdi ve yetkilileri göreve çağırdı.

Ayrıca, Aydoğan’ın Afrikalı gençlerle evlenen Türk kızlarının sayısındaki artışa dikkat çekmesi ve bunu bir devlet politikası olarak nitelendirmesi de tartışmalara yol açtı. TRT1’de yayınlanan bir programdan kesitler sunarak, özellikle muhafazakar ailelerin türbanlı kızlarının Afrikalı erkeklerle evlenmesini örnek gösteren Aydoğan, bu durumun devlet politikasına dönüşmüş olabileceğini öne sürdü.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çorumlu Amir’den Türk Kadınları Hakkında Çirkin Paylaşım