Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin güvenlik politikaları ve terörle mücadele konularında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon üzerinden yapılan görüşmede, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki PKK/YPG/KCK terör örgütlerinin taciz ve sızma girişimleri ele alındı. Bu görüşme, son dönemde bölgede artan terör saldırılarına karşı devam eden operasyonlar ve terörle mücadele stratejileri üzerine yoğunlaştı.

Ayrıca, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile de bir telefon görüşmesi yapan Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki son terör saldırıları ve güvenlik durumunu değerlendirdi. Bu görüşmeler, ülkenin güvenlik gündemini şekillendiren kritik konular üzerinde siyasi liderler arası diyaloğun önemini vurguluyor.

Dolmabahçe’de Yüksek Düzey Güvenlik Zirvesi

Öte yandan, İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik zirvesi dikkat çekti. Gelen şehit haberleri sonrası düzenlenen bu toplantı, Türkiye’nin güvenlik politikaları ve terörle mücadeledeki son gelişmeleri ele almak üzere düzenlendi. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç gibi üst düzey isimler katıldı. Yaklaşık 17.00’de sona eren toplantının ardından henüz bir açıklama yapılmadı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile Görüştü