Cumhurbaşkanı Erdoğan market alışverişinde Bin 2 lira hesap ödedi

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu markete gitti. İki alışveriş arabasını gevrek, kuru meyve, bisküvi, gofret ve meyve suyu gibi gıda ürünleriyle doldurdu. Kasaya geldiğinide ise aldığı ürünler toplamda Bin 2 lira tuttu, nakit ödemeyi tercih etti. Et, süt, peynir, bakliyat ve yağ gibi temel gıdaların bulunmadığı sepete Bin 2 lira ödenmesi, ülkedeki pahalılığı birkez daha gözler önüne serdi.

Sözcü Gazetesi’nden İsmail Şahin’in yaptığı habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafta sonu markete gitti ve alışveriş yaptı. Erdoğan bu defa yalnız değildi. Kendisine, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve torunu Canan Aybüke de eşlik etti. Kasaya geldiğinde bin 2 lira hesap ödeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sepetinde neler vardı?

Markette yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, iki yıl önceki alışverişinde sadece bisküvi, gofret gibi atıştırmalıklar alırken, bu kez iki alışveriş arabasını doldurdu. Kurutulmuş meyveler, mantı, gevrek, kuruyemiş, şalgam ve meyve suları, çikolata, bisküvi, kurabiye, gofret ve cips alan Erdoğan’ın alışverişinin toplam tutarı da ortaya çıktı.

Erdoğan ailesinin kasadayken çekilen görüntülerde yapılan incelemeye göre Bin 2 lira 47 kuruş tutan alışverişin ödemesini Cumhurbaşkanı Erdoğan cüzdanından çıkardığı nakit para ile ödedi. Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasının kasiyeri Erdoğan’a 7.5 lira para üstü verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan market alışverişinde Bin 2 lira hesap ödedi