Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teknofest 2020’yi Ziyaret Etti

featured

Bu yıl ilk kez Gaziantep’te düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne((TEKNOFEST2020) katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarışmada dereceye giren gençleri ziyaret ederek, yapılan projelerine imza attı. Erdoğan’ın ödül töreninde bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, “İHA alanında bugün dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdik. İnşallah benzer başarıyı otomobil ve uçan arabalarda yakalayacağız.” ifadelerini kullandı. Erdoğan, gençlere azimli olmalarını nasihat ederken, “Sizler hayallerinizde ısrarcı olursanız geleceğin teknolojilerinin ‘Türk Malı’ damgasıyla tasarlanıp üretileceğine inanıyorum.” dedi.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen TEKNOFEST’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fuar alanına yanında bulunan küçük öğrencilerle birlikte girdi.

Öğrenciler ile sohbet eden Erdoğan daha sonra çeşitli kategorilerde gerçekleşen teknoloji yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve projelerin yer aldığı sergi alanını gezdi. Öğrencilerle sohbet edip, başarı dileyen Erdoğan, öğrencilerin hazırladığı alçak irtifa roket projelerine ise günün anısına imza attı.

Erdoğan verilen kalem ile birlikte roket alçak irtifa ve insansız hava aracı gibi kategorilerde dereceye giren öğrencilerin para çeki ve roket gövdesi gibi parçaları imzaladı.

Erdoğan öğrencilere başarılarının devamını diledi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teknofest 2020’yi Ziyaret Etti