• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aşı Müjdesi

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, yerli koronavirüs aşısıyla ilgili müjdeli haberi verdi. Erdoğan, “İnşallah önümüzdeki yılın ilk aylarında bu aşıları milletimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 aşı çalışmasından 2’sinde hayvan deneylerinin tamamlandığını belirterek, 2021’in ilk aylarında yerli koronavirüs aşısının milletin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, artan vakalar sonrası yeni kısıtlama ve yasakların ele alındığı Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşine giden diğer insanlarla bir araya gelen herkes hem yasal olarak suç işlemekte hem de vebal işlemektedir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamalarından Satır Başları:

Vaka sayılarındaki artış hepimizi üzüyor. En etkili tedbir temizlik, maske ve sosyal mesafedir. İşine giden diğer insanlarla bir araya gelen herkes hem yasal olarak suç işlemekte hem de vebal işlemektedir. Bu tedbirlerin amacı en başından beri virüs taşıyan insanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumaktır. Tedbir bizden takdir Allah’tandır.

Tedbirleri vatandaşlarımı zora sokmak için alıyor değiliz, amacımız tüm insanlarımızın sağlığını korumaktır.

Türkiye salgının en başından itibaren hem tedbirler hem de hastalara verilen hizmet bakımından küresel çapta örnek gösterilen ülkelerden oldu.

Halen süren 8 aşı çalışmasından 2’sinde hayvan deneyleri tamamlandı.

Devletimiz her bakımdan güçlüdür, vatandaşlarımız bireysel sorumluluklarını yerine getirdikleri müddetçe bu işin üstesinden kalkarız.

Maske ve mekan denetimlerinde uygulanan cezaların bazı kamu kurumlarında yapılacak işlemler öncesi ödenmiş olması zorunluluğu getirilecek.

Sınırlama Yapılabilir

Erdoğan, “Maske ve mekan denetimlerinde uygulanan cezaların bazı kamu kurumlarında yapacak işlemler öncesi ödenmiş olması mecbur hale getirilecek. 65 yaş üstündeki vatandaşlarımızın ulaşım saatinde sınırlama yapılabilecek” dedi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Aşı Müjdesi