Davutoğlu’ndan Erdoğan’a Veryansın

featured

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Çumra İlçe Başkanlığı açılışı töreninde gündeme dair bir konuşma yaptı.

AK Parti’nin Doğu Perinçek ile birlikte hareket etmesine tepki gösteren Davutoğlu, “İktidar 28 Şubatçıları arkasına aldı. Ülkeyi 28 Şubat artıkları yönetiyor” dedi.

Davutoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“‘Neden parti kurdunuz’ diyenler oldu. Vatandaşımızın hukukunu korumak için yola çıktık. Çünkü yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklarla mücadele edeceğiz diye yola çıkanlar çürüdüler, yozlaştılar, yolsuzluğa bulandılar, her türlü yasağı, baskıyı kurmaya başladılar.

Baktık ki birileri bu topraklara kin, nefret, öfke, tehdit tohumu ekiyor, yürekli insanların çıkıp bu topraklara tekrar muhabbet ve kardeşlik tohumları ekmesi gerekiyordu, bunun için yola çıktık.

2021’de bütçede faiz harcaması 180 milyar lira. Çiftçiye verilen destek ise 22 milyar lira. Siz hani “faiz lobisi” diyordunuz, siz o “faiz lobisi”ne esir olmuşsunuz ey Erdoğan!

Bu iktidar bugün sizleri düşünmüyorsa, bugün sizlerin yerine 3-5 ihale baronunu, imar baronunu, faiz lobisini düşünüyorsa işte o zaman bize düşen yola çıkmaktır. Bu haksızlıklara, bu yolsuzluklara karşı vicdanı ayağa kaldırmak için yola çıktık.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Davutoğlu’ndan Erdoğan’a Veryansın