Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu

featured

Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu. Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede Deniz Finci Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı olarak göreve başladı. Demokrat Parti Ataşehir İlçe Bakanlığı’nda gerçekleşen kongrede Genel Başkan Gültekin Uysal bir mesaj yayımlayarak Başkan Deniz Finci ve yötemine başarı temennisinde bulunurken, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ta canlı yayınla kongreye bağlanarak başarı dileklerinde bulundu.

Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Oylama öncesi bir konuşma yapan Başkan Deniz Finci şu ifadelere yer verdi;

Sözlerime başlamadan önce 27 Mayıs 1960 darbesi ile 62 yıl önce şehit edilen Başbakanımız Adnan Menderes, Bakanlarımız Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan ile bu büyük davanın liderleri, Türkiye’nin ilk sivil 3.Cumhurbaşkanımız Celal Bayar, 8. Cumhur Başkanımız Turgut Özal ve 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i de rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu

Atasehir’den tüm İstanbul’a yayılan yeni başlangıçların öncüsü olmak istiyoruz.”
Bugün sizlerle beraber, Ataşehir’de Kırat’ın sancağını dalgalandirmanın gururunu yaşarken, yapacağımız kongre ile de bunu taçlandıracağız.

Sizlerin bu kongre ile bizlere vereceği yetkiyle birlikte Atasehir’den tüm İstanbul’a yayılan yeni başlangıçların öncüsü olmak istiyoruz.

Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu

Milletimizle el ele iktidara yürüyeceğiz.”
Ataşehir 81 vilayetten hemşerilerimizin bir arada yaşadığı İstanbul’un son gözdesi Türkiye’nin finansının da kalbinin attığı atacağı İstanbul’un bu önemli ilçesinin her sokağını, mahallesini adım adım gezerek, Demokrat Parti’nin yıllar önce Yeter Söz Milletindir diyerek iktidara geldiği gibi, milletimizle el ele iktidara yürüyeceğiz.
Genel Başkanımız Gültekin Uysal’dan aldığımız feyz ile toplumun ihtiyacı olan birleştirici bir dille, Ataşehir’in tüm kesimlerini Kırat’ın altında buluşturacağız.

Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu

Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunlarla boğuşan vatandaşımıza, umut olmak, Millet devlet için değil, devlet millet içindir diyen Özal’ın, benim köylüm, işçim, esnafım, memurum, emeklim, çiftçim diyen milletin babası Demirel’in bizlere bıraktığı mirasın sorumluluğu ile milletimizi yeniden Yeter Söz Milletindir diyerek iktidara taşımak istiyoruz.

Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu

Mayıs ayı müjdeler ayıdır;

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu mavi gözlü dev adam Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkıp kurtuluş mücadelesini başlattığı aydır.


“İstanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, o ordu ne güzel ordudur.” diye Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in müjdelediği yarin 569. Yıldönümünü kutlayacağımız İstanbul’un fethide 29 Mayıs 1453’dür.

İşte biz de bugün 28 Mayıs 2022 ‘de sizlerle beraber Ataşehir’de Kırat’ın şahlanışını gerçekleştiriyoruz.


76 yıllık misyonun Demrokrat Parti Genel Başkanı sayın Gültekin Uysal’ın bir gemisini daha bugün suya indiriyoruz. Türkiye’nun sağ duyu hareketi olarak, özgür birey, güçlü toplum başka bir Türkiye diyoruz.


Hepinize saygılarımı sunarım.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci Oldu