Demokrat Parti’den Eskişehir Çıkarması

featured

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve partliler Eskişehir’e çıkarma yaptı.

Sabah saatlerinde Eskişehir’de bulunan STK temsilcileri ile kahvaltı’da bir araya gelen Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal; ‘Toplumun her kesiminin beklentilerini, hayallerini ortaya dökecek politikalarımızla kademe kademe her noktada vatandaşımızla hemhal olacağız” dedi.

Demokrat Parti’nin Türkiye’de merkez sağın tescilli adresi olduğunu söyleyen Gültekin Uysal, “Bu ülkeyi dini, milli demokrasimizin ve cumhuriyetimizin değerleriyle beraber ortak paydada buluşturacak yegana hareket, bu demokrat gelenektir. Milletten aldığımız yetkiyle milletin kürsüsünden seslenerek sonuna kadar milletin, tüyü bitmemiş yetimin, öksüzün, vatandaşın hakkını savunacağız.” diye konuştu.

Kahvaltı programının ardından ekonomik yönden zor günler geçiren Eskişehir esnafı’nı ziyaret etti. Esnafın dertlerini, sıkıntılarını dinleyen Gültekin Uysal, ziyaret sonrası Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanlığı‘na geçerek burada toplantı gerçekleştirdi.

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantının ardından, Gültekin Uysal ve kurmayları Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç‘ı ziyaret etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Demokrat Parti’den Eskişehir Çıkarması