dereli-sel-felaketi

Dereli sel felaketi… Acı Bilanço!

Dereli sel felaketi Dün akşam Giresun’da yaşanan sağanak yağışın ardından, Ordu sınırındaki Abdal Deresi ve Dereli ilçesindeki dere taştı. Yaşanan taşkın nedeniyle, Giresun-Dereli-Sivas kara yolu da ulaşıma kapandı.Dereli sel felaketiyle ilgili Bakan Soylu’nun yaptığı açıklamaya göre 1 asker ve 2 vatandaşımızın cansız bedenine ulaşıldı…

Dereli sel felaketi

Bakan Soylu, “1 asker ve 2 vatandaşın cansız bedeni bulundu. Şu anda 11 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Şu ana kadar 127 vatandaşımız, arama kurtarmada kurtarıldı. Tirebolu-Doğankent yolunun 12. kilometresindeki 5 jandarmamızın, bir de iş makinesi operatörünün düştüğü deredeki arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Orada bir jandarmamızın şehit haberini söylemiştim, diğerleriyle ilgili de arama kurtarma çalışmaları devam ediyor” açıklamasını yaptı.

6 kişi kayıp

Giresun ve ilçelerinde dün etkili olan şiddetli yağışlar sonrası 5’i jandarma ve biri iş makinesi operatörü olmak üzere 6 kişinin Tirebolu-Doğankent karayolunda menfezin çökmesi sonucu dereye düşerek kayboldukları bölgede yapılan arama çalışmaları sırasında bir uzman çavuşun cansız bedenine ulaşıldı.

Sel öncesi fırtına

Devam eden kurtarma çalışmaları

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dereli sel felaketi… Acı Bilanço!