DEVA Partisi’nin Kongre Tarihi Belli Oldu

featured

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kuruluşundan 9 ay sonra büyük kongre için tarih belirledi. 43 il kongresini tamamlayan DEVA 29 Aralık’ta 1. Olağan Büyük Kongresini gerçekleştirecek.

Demokrasi ve Atılım Partisi 29 Aralık’ta büyük kongre yapmak için düğmeye bastı. Pandemi koşulları nedeniyle sadece delegelerin katılacağı kongrede genel başkanın yanı sıra 50 kişilik Genel Merkez Yönetim Kurulu ve 7 kişilik Disiplin Kurulu için seçim yapılacak.

Gazete Duvar’ın haberine göre Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kuruluşundan 9 ay sonra büyük kongre için tarih belirledi. 43 il kongresini tamamlayan DEVA 29 Aralık’ta 1. Olağan Büyük Kongresini gerçekleştirecek. Böylece seçime katılma yeterliliğinde önemli bir adım daha atılmış olacak.

9 Aralık’ta kuruluşunu ilan eden DEVA teşkilatlanma çalışmalarında önemli bir mesafe kaydetti. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 2 ayda 43 ilde kongreler tamamlandı. Böylece seçime girme yeterliliği için gereken 41 ilde örgütlenme şartı yerine getirildi. Şimdi 1. Olağan Büyük Kongre şartının gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bunun için de tarih 29 Aralık olarak belirlendi.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olduğu için DEVA’nın 1. Olağan Kongresi hafta içi yapılacak. 29 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek kongrenin pandemi koşullarına uygun bir yerde yapılabilmesi için salon arayışı sürüyor. Kongresini yapan illerden gelecek delegeler, kurucu üyeler ve sınırlı sayıda görevlinin katılımıyla yapılacak kongreye yaklaşık 600 kişinin katılması planlanıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEVA Partisi’nin Kongre Tarihi Belli Oldu