DEVA ve Gelecek Partisi, Demokrat Parti çatısı altında mı seçime girecek ?

featured

DEVA ve Gelecek Partisi, Demokrat Parti çatısı altında mı seçime girecek ? 6 Muhalefet Partinin Genel Başkanları dün DEVA Partisi Genel Merkezi’nde bir araya gelmesi, kamuoyu’nda yeni komplo teorilerine neden oldu.

CHP Eski Milletvekili Barış Yarkadaş, “Gelecek, Deva, Saadet, Demokrat Parti, Yeniden Refah Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi’nin Demokrat Parti çatısı altında seçime girerek yüzde 7’yi aşmasının daha doğru olacağıdır.” ifadelerini kullanması, vatandaşların kafasında soru işaretlerine neden oldu.

Yarkadaş, köşe yazısında konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

“Ahmet Davutoğlu ve arkadaşlarının CHP ya da İYİ Parti listelerinde yer almayacağı en azından ‘şimdilik’ netleşmiş oldu. Bu karar kuşkusuz ki; en çok CHP yönetimi ve seçmenini rahatlattı. Tabii; İYİ Parti ve Gelecek Partisi seçmenlerini de…
Adı geçen tüm kişi ve kurumlar, AKP ve MHP’nin zorlaması yüzünden, istemedikleri hiçbir listede yer almayacak ve istemedikleri hiçbir partinin logosuna ve listesine seçim mührü basmak zorunda kalmayacak.

Ancak benim kişisel görüşüm; Gelecek, Deva, Saadet, Demokrat Parti, Yeniden Refah Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi’nin Demokrat Parti çatısı altında seçime girerek yüzde 7’yi aşmasının daha doğru olacağıdır.”

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEVA ve Gelecek Partisi, Demokrat Parti çatısı altında mı seçime girecek ?