Devlet Bahçeli Millet İttifakına yüklendi; Birbirlerine tuzak kuruyorlar

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Millet Meclisi’nde gerçekleşen grup toplantasında yaptığı konuşmasında; ”Zillet İttifakı’nı oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar, birbirlerine sürekli gidip geliyorlar. Bir yapmadıkları kısırlı, pastalı altın günleriydi. Zannediyorum bu gidişle onu da gerçekleştirecekler” dedi.

Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

  • Milliyetçi ülkücü gençliğin kökü Ötügen’de, kavgası da Türk-İslam düşmanlarıdır. Analarımız bacılarımız dua, huzur, sevgi ve saygı bağlarımızdır. Biz analarımıza bakınca, bacılarımızı görünce gelecek Türk neslinin ayak seslerini görüyoruz. Türk gençliği varsa, analarımızın ve bacılarımızın sayesinde vardır.
  • Türk tarihi hasretini çektiğimiz eski ölümsüz bir eserdir. Gençlik aydınlık çehremizdir. Açık sözlülüğün ve kalender meşrebin omurgası onlardır. Kin ve nefretin kalplerde yuva yapmasına izin vermeyen asil Türk gençliği, bu gençliği temsilen de milliyetçi ülkücü gençliktir. Kim ki Türk gençliğini yok sayıyorsa, biliniz ki karanlık, kuraklık ve küstahlık içindedir.
  • Bugün Batı dünyasına hakim olan sosyal ve ekonomik mimarı, bunun yanında değerler sistemi, büyük çapta tatminsizlik ve huzursuzluklara yol açmaktadır.
  • İnsan gün geçtikçe sadece yiyip içen, sadece diğer temel ihtiyaçlarının peşinden koşan, insani ve vicdani felaketlere tamamiyle sessiz kalan, niçin var olduğunu, neden yaşadığını düşünmeye fırsat bulamayacak şekilde sürüklenip giden bir felaket döngüsünün içindedir.
  • Zillet İttifakı’nı oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar, birbirlerine sürekli gidip geliyorlar. Bir yapmadıkları kısırlı, pastalı altın günleriydi. Zannediyorum bu gidişle onu da gerçekleştirecekler.
  • Türkiye’nin önünü kesmek, ilerleyişini engellemek için tetikte bekleyen iç ve dış işgal cephesi, milli devletimizi, bekamızı, kimliğimizi, direncimizi sekteye uğratmanın hesabındadır.
  • Zillet ittifakının kurduğu kumar masasında kartlar açık oynanmaktadır. Bu masada hile vardır, densizlik vardır, dümencilik vardır, dalavere vardır, sahtelik vardır, hiyanetin daniskası vardır.
  • Zillet ittifakını oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar, gidip geliyorlar, yoklama yapıyorlar, hava kokluyorlar. Ancak arka kapıda birbirlerine tuzak kuruyorlar.
  • Bunlar güçlendirilmiş parlamenter sistem toplantıları için 3. kez bir araya gelmiştir. HDP’yi masa altında tutarak sözde bir uzlaşmaya vardıklarını açıklamıştır. Uzlaşma dürüst ve temiz bir siyaset anlayışıyla vasat bulur. Bunların neresi dürüst, düzgün, temizdir? Uzlaşmak için irade lazımdır.
  • Terörist Demirtaş’ı hala savunuyor, ona elçiler gönderiyor musunuz?
  • Anayasa’dan Atatürk’ü çıkarmayı düşünüyor musunuz?
  • Benim ağzımı kapatacak bir babayiğit henüz anasının karnından doğmadı, kapatılması gereken terörün siyaset uzantısıdır.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Devlet Bahçeli Millet İttifakına yüklendi; Birbirlerine tuzak kuruyorlar