• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Devlet Bahçeli Yaptığı Açıklamada Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” açıklamasında bulundu.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Bahçeli, erken seçim içinse, “Seçim zamanında yapılacak” ifadelerini kullandı.MHP lideri Devlet Bahçeli, gündemdeki gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Bahçeli, erken seçim tartışmaları için, “Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanında yapılacaktır” diye ifade etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ VE ADAYLIK TARTIŞMALARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanında yapılacaktır.Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır.Ayrıca Cumhurbaşkanı adayı çetelesi tutan, toplumsal ve siyasi kısır tartışmaları kamçılayan kötü niyetliler şu gerçeği yeri gelmişken özellikle hatırlarında tutsunlar ki:Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o muhterem isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.Milliyetçi Hareket Partisi ise bu amaç doğrultusunda sonuna kadar çalışacak, milletimizin tertemiz iradesinden ilhamını alarak gereğini şimdiden tam ve eksiksiz şekilde ifa edecektir. ifadelerini kullandı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Devlet Bahçeli Yaptığı Açıklamada Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı