Didim’de Taksiciyi Silahla Gasp Eden Şüpheli Yakalandı

Didim’de Taksiciyi Silahla Gasp Eden Şüpheli Yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesinde gece yarısı yaşanan bir olayda, bir taksi şoförü silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, şoförün cep telefonunu ve parasını gasp ederek kaçtı. Polis, saldırganı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, dün gece saat 01.30 civarında Didim ilçesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, B.D. adlı bir kişi, Y.E.Y. adlı taksi şoförünün aracına bindi. B.D., şoförden Cennet Koyu istikametine gitmesini istedi. Cennet Koyu’na varmalarına yakın, B.D. elindeki silahla şoförü tehdit etti. Şoförün taksi durağına ait olan cep telefonunu ve araçta bulunan 3 bin 500 TL’yi alarak araçtan indi. Şoför, saldırganın kaçtığını görünce hemen polise haber verdi.

Polis ekipleri, şoförün verdiği eşkal ve plaka bilgileri doğrultusunda saldırganın peşine düştü. Yapılan araştırmalar sonucunda, B.D.’nin kimliği ve adresi belirlendi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla B.D.’nin evine baskın düzenledi. B.D., evinde yakalanarak gözaltına alındı. B.D.’nin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda, gasp ettiği cep telefonu, para ve silah ele geçirildi. B.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. B.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Didim’de Taksiciyi Silahla Gasp Eden Şüpheli Yakalandı