Dilan Polat Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Dilan Polat Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Dilan Polat, son zamanlarda sosyal medyada adından sıkça söz ettiren bir fenomen. Peki, Dilan Polat kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte, Dilan Polat hakkında merak edilenler.

Doğum Tarihi ve Aile Hayatı

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Dilan Polat, genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat’ın iki çocuğu var.

İş Hayatındaki Başarıları

Dilan Polat, iş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram’da binlerce takipçisi olan bir fenomen. Instagram hesabındaki kullanıcı adı “dilanpolat” olan başarılı ismin 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabından lüks yaşamı ve kişisel paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat, zaman zaman da tartışmalara neden oluyor.

Tartışmalara Neden Olan Sözleri

Örneğin, TV 8’de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Dilan Polat, altın tozlu Türk kahvesiyle canlı yayına damga vurdu. Ayrıca, “Üzerimdeki kombin 350 bin TL” diyen Polat bununla da kalmadı ve “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum” açıklamasında bulundu. Bu sözleriyle hem sunucuları hem de izleyicileri hayrete düşüren Dilan Polat, ekonomist Özgür Demirtaş’ın da tepkisini çekti.

Hayatındaki Büyük Acı

Dilan Polat, hayatıyla ilgili bir gerçeği de Katarsis programında ilk kez açıkladı. Polat, babasının yıllarca beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğünü, hastalığı nedeniyle meydana gelen krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söyledi. O anları anlatırken gözyaşlarına boğulan Polat, annesinin vücudundan 7 tane kurşun çıktığını dile getirdi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dilan Polat Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?