Dini vakıfta 14 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar!

featured

Dini vakıflardaki tacizlere bir yenisi eklendi. İstanbul’un Sultangazi ilçesinde dini eğitim veren İşrak Vakfı’nın 44 yaşındaki müdürünün, yatılı katılan 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı.

TV100’den Devrim Tosunoğlu’nun haberine göre; 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen ve kamera kayıtlarına yansıyan olaya göre, çocuğu koridorda gören vakıf müdürü, çocuğun kardeşinin Kuran kursundaki durumunu konuşma bahanesiyle odasına çağırdı. Çocuğun odaya girmesinin ardından vakıf müdürü kapıyı kilitledi. Kayıtlara göre, dokuz dakika boyunca kapı kilitli kaldı.

9 dakika kâbusu yaşadı

Söz konusu iğrenç tacizin yaşandığı tarih 16 Eylül 2022 olarak kayıtlara geçerken; 14 yaşındaki mağdurun 44 yaşındaki okul müdürüyle koridorda karşılaştığı ve müdürün bir bahaneyle odaya çağırarak kapıyı arkadan kilitlediği görülüyor. İddiaya göre, işte o kapı kapandıktan sonra tam 9 dakika boyunca 14 yaşındaki çocuk kâbusu yaşadı.

Şüphelinin, mağduru, kardeşinin Kur’an kursundaki durumu ile ilgili görüşmek amacı ile odaya çağırdığı, mağdurun odaya geldiği, ardından şüphelinin odaya gelerek kapıyı kilitlediği, 18 Eylül 2022 tarihli görüntü izleme tutanağında da görüldüğü üzere odada sadece ikisinin bulunduğu kaydedildi.

İddianamede yer alan mağdurun beyanına göre aralarında husumet bulunmayan, eğitici olarak görev yapan şüpheli, üzerinde bakım ve gözetim yükümlülüğü bulunduğu çocuğu önce dudağından öpüyor ve ardından istismara devam ediyor.

İddianamede ayrıntılar tek tek anlatıldı

Mide bulandıran ayrıntılar, iddianamede tek tek anlatılıyor. Taciz mağduru, odadan sıkı sıkı tembihlenerek gönderilirken, olayda örtbas oyunu devreye girdi. Mağdurun ailesi, savcılığa şikâyette bulunmalarına rağmen ifadelerini geri çekti. Baba, oğlunun taciz edilmediğini beyan etti.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dini vakıfta 14 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar!