Do Not Disturb Filminin Konusu Nedir? Do Not Disturb Filmi Oyuncuları

featured

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Do Not Disturb, 29 Eylül 2023’te Netflix’te yayınlanmaya başladı. Film, Karakomik Filmler serisinde tanıdığımız Ayzek karakterinin başından geçen komik ve maceralı bir geceyi anlatıyor. Film, gerçek bir hikaye değil, Cem Yılmaz’ın kendi senaryosu ve yönetmenliğiyle ortaya çıkan bir komedi filmi.

Do Not Disturb Filminin Konusu

Filmde Ayzek, pandemi nedeniyle işsiz kalmış ve bir otelde gece vardiyasında çalışmaya başlamıştır. Ancak ilk gecesinde oteldeki konukların peşine takılıp hiç beklemediği olaylara karışır. Hayatını düzene sokmak isteyen Ayzek, kendini birbirinden ilginç karakterlerle ve durumlarla karşı karşıya bulur.

Do Not Disturb Filmi Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz’ın yanı sıra Ahsen Eroğlu, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Özge Özberk, Bülent Şakrak gibi isimler yer alıyor. Film, Netflix’in Türkiye’deki orijinal içeriklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Film hakkında izleyicilerin yorumları ise genellikle olumlu yönde. Bazı izleyiciler filmi eğlenceli ve keyifli bulurken, bazıları ise Cem Yılmaz’ın daha iyisini yapabileceğini düşünüyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Do Not Disturb Filminin Konusu Nedir? Do Not Disturb Filmi Oyuncuları