Doğal gaz ne zaman ücretsiz olacak?

featured

Doğa lgaz ne zaman ücretsiz olacak? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geçtğimiz cuma günü Filyos’ta Karadeniz doğal gazının devreye alınması töreninde konuşmuş ve konutlarda kullanılan sıcak su için 1 yıl, ısınma dahil doğal gaz tüketiminin ise 1 ay süresince ücretsiz olacağını açıklamıştı. Doğal gaz faturalarının hangi ay ücretsiz olacağı da belli oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Zonguldak Filyos’ta Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni’nde açıklamalarda bulunmuş ve konutlarda doğal gaz kullanımına yönelik açıklamalar yapmıştı.

Tayyip Erdoğan, açıklamasında “Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğalgazın bedeli bir yıl boyunca faturalardan düşürülecek. Ayrıca önümüzdeki 1 ay boyunca konutlarımızda ısınma dâhil tüm doğalgaz tüketiminden de ücret almayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Tayyip Erdoğan’ın bir aylığına doğal gaz faturalarını sıfırlayacağını açıklamasının ardından fatura kesim tarihi merak konusu olmuştu. Ancak bu tarih belli oldu. Konutlarda 20 Nisan sonrasında gelen ilk faturalarda tutar sıfır olacak. 25 metreküp uygulamasında da site yönetimleri faturayı buna göre düzenleyecek.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Doğal gaz ne zaman ücretsiz olacak?