‘Doğru’ parti kuruluyor

featured

Eski Bakanlardan Rıfat Serdaroğlu, Doğru Partisini kurucular kurulu listesini ve kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı sundu.

Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül’ün parti kuracağı kulislerde konuşulurken merkez sağda yeni bir parti kuruldu. Eski Bakan Rıfat Serdarığlu ‘Doğru Parti’ kuruluş dilekçesini İçişleri bakanlığına verdi.

Kuruculardan Esen Fatma Kabadayı, ‘iktidar ve muhalefetten ümidini kesenlerin sesi olmak istediklerini’ açıklamalarında bulundu.

Doğru Parti Kurucusu Serdaroğlu ‘Ben iktidar muhalifliğine 2007 yılında başladım. O günden beri her gün iktidar hakkında yazı yazıyorum. Hakkımda, yerel mahkemelerde 100’ün üzerinde hakaret davası açıldı. Son üç davadan 5 yıl 8 ay mahkûmiyet verildi. Onlar için Antalya, Ankara ve İzmir’de istinaf mahkemelerine başvurdum. Birinden beraat ettim. Öbürleri için de Yargıtay hakkımı kullanacağım.’ açıklamasında bulundu.

Serdaroğlu’nun kurucular kurulu siyasette yeni girecek kişilerden oluşuyor. Serdaroğlu  yaptığı açıklama sonrası Anıtkiabir’i ziyaret etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
‘Doğru’ parti kuruluyor