Doktor Civanım filmi nerede çekildi ? Doktor Civanım filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Doktor Civanım filmi nerede çekildi ? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Doktor Civanım nerede çekildi, Doktor Civanım filmi oyuncuları kimler, Doktor Civanım nerede çekilmiştir, Doktor Civanım filmi konusu ne? İşte Doktor Civanım hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Doktor Civanım filmi oyuncuları

Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Doktor Civanım filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Bahar Öztan, Ayşen Gruda, Ali Şen…

Doktor Civanım konusu

Doktor Civanım konusu Kemal, İstanbul’da hademelik yapan genç bir adamdır. Doğup büyüdüğü köyüne geri dönmeye karar veren Kemal, köye gittiğinde beklemediği bir durumla karşı karşıyadır. Köyde yaşayanlar Kemal’i doktor olarak karşılamaktadır. Bu durumu bozmak istemeyen Kemal, hademelik yaptığı sırada duydukları ile insanlara yardımcı olmaya çalışır. Kemal, bu sırada gönlünü Ruşen Ağa’nın kızı Sümbül’e kaptırır. Ancak önünde güçlü bir rakibi vardır. İhsan Ağa’nın oğlu Yadigar’ın da Sümbül’ü sevmesi, ikisi arasında zorlu bir çekişmenin yaşanmasına neden olur. Sümbül’ün de Yadigar ile sözü olmasına rağmen kalbi Kemal’den yanadır. İki adam arasında yapılan yarışın sonunda Kemal galip gelince her şeyin yoluna girdiği düşünülür. Ancak tam da bu sırada Kemal’in sahte doktor olduğu ortaya çıkar. Kemal’in tutuklanması, iki sevgilinin yollarının ayrılmasına ve ortamın Yadigar’a kalmasına neden olur. Kemal, yeniden sevdiği kadına kavuşabilecek midir?

Doktor Civanım filmi nerede çekildi?
Doktor Civanım filmi nerede çekildi ?

Doktor Civanım filmi için sözlükte neler dediler?
Doktor Civanım hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kemal sunal’in elle tutulur filmlerinden biri. aslinda hastabakici olan cakal kendine doktor susu verip milleti hasbelkader iyilstirir falan. filmin sonunda kemal sunal, yadigar ejder’le sevdigi kiz icin penalti atma, raki icme, gures, aticilik duellolari yapar, acaip eglenceli bir filmdir.

doktor jivago romanının sayfalarını buruşturacak, ömer şerifin kulunçlarını sızlatacak kadar başarısız bir taklittir.
gerçi ” doktor jivagom” diye türkü yapsan hangi kasketli türk köylüsü yayardı onu yöreden yöreye…

Doktor Civanım filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Doktor Civanım filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Doktor Civanım filmi nerede çekildi ? Doktor Civanım filminin oyuncuları ve konusu.