Düğünde Silahlı Fotoğraf Kavgası: 2 Ölü, 6 Yaralı

Düğünde Silahlı Fotoğraf Kavgası: 2 Ölü, 6 Yaralı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde dün akşam gerçekleşen bir düğünde fotoğrafçı ile damat arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Fotoğrafçının ailesi, düğünden sonra damadın evine giderek silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda damadın amcası ve arkadaşı hayatını kaybederken, damat, babası, kardeşi, diğer amcası, arkadaşı ve komşusunun çocuğu yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Dilovası’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün akşam dünya evine giren Güven Esen ile fotoğrafçı Bülent Y. arasında düğün salonunda fotoğrafların satışı konusunda anlaşmazlık yaşandı. Damat Güven Esen, fotoğrafların misafirlere ücretsiz dağıtılmasını istedi ancak fotoğrafçı Bülent Y. buna karşı çıktı. Taraflar arasındaki tartışma büyümeden diğer misafirler tarafından yatıştırıldı.

Düğün sonrasında fotoğrafçının parasını alamadığını iddia ederek damadın ailesini aramasıyla tartışma yeniden alevlendi. Telefonla birbirlerine hakaret eden taraflar arasında para meselesi çözülemedi. Bunun üzerine fotoğrafçı Bülent Y., oğulları Muhammet Y., Eyüpcan Y. ve Caner Y.’yi yanına alarak damadın evine gitti. Burada karşılaştıkları damat Güven Esen ve ailesine silahla ateş açtılar.

Saldırıda damadın amcası İdris Esen ile arkadaşı Ömer Torun olay yerinde hayatını kaybetti. Damat Güven Esen, babası Abdurrahman Esen, kardeşi Abdullah Esen, diğer amcası İdris Esen, arkadaşı Ömer Torun ve komşularının 9 yaşındaki oğlu B.G. ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, saldırganlar polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılardan bazılarının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaya tanık olan ailenin yakınları ise yaşananları büyük bir üzüntüyle anlattılar.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Düğünde Silahlı Fotoğraf Kavgası: 2 Ölü, 6 Yaralı