Dünya İnternet Konferansı’na Azebaycan İlk Kez Katıldı

featured

Çin’in doğusunda bulunan Wuzhen şehrinde düzenlenen “Dünya İnternet Konferansı”na bu yıl ilk defa Azerbaycan da katıldı.

Çin’in doğusunda bulunan Wuzhen şehrinde düzenlenen “Dünya İnternet Konferansı”na bu yıl ilk defa Azerbaycan da katıldı. Azerbaycan Parlamentosu Gençlik ve Spor Komitesi Başkanı Fuat Muradov, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen etkinlikte, ülkesini temsil etti.

Ayrıca Muradov konferansın, “Açıklık ve Karşılıklı Fayda İçin Gelişen Dijital Ekonomi – Ortak Bir Gelecek İçin Siber Topluluk Oluşturmak” temalı oturumunda “Azerbaycan’da Bilişim Teknolojileri Geliştirme Perspektifleri” konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in de bir mesaj yollayarak internetin geleceği hakkındaki düşüncelerini paylaştığı Dünya İnternet Konferansı’nın bu yılki ana temaları arasında dijital ekonominin gelişimi, reşit   olmayan   internet    kullanıcılarının  çevrimiçi   korunması,        e-hizmetlerin faydaları gibi başlıklar bulunuyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dünya İnternet Konferansı’na Azebaycan İlk Kez Katıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.