Dünya Turu Yapan Çift Hindistan’da Toplu Tecavüze Uğradı

Dünya Turu Yapan Çift Hindistan'da Toplu Tecavüze Uğradı

Dünya turuna çıkan bir çift İspanyol turist, Hindistan’ın Jharkhand eyaletine bağlı Dumka bölgesinde grup tecavüzüne uğradı. Bisikletle seyahat eden çift, 1-2 Mart gecesi Hindistan’ın tanınmış turistik yerlerinden biri olan Dumka’da, tecavüze uğradı.

Nepal’e gitmek üzere Bhagalpur üzerinden bisikletle yolculuk yapan çift, Dumka’da mola verdiğinde saldırıya uğradı. Kadının ifadesine göre, çift Hansdiha pazarı yakınlarında ıssız bir yerde çadır kurmuştu.

Kadın uyurken, bölgedeki bazı gençler çadıra girerek sırayla tecavüz etti. Saldırganlar ayrıca fiziksel şiddet de uyguladı. Kadın, şikayetinde yerel polise bu bilgileri verdi.

Saldırganlardan 3’ü Tutuklandı

Yerel basından aktarılan bilgiye göre polis sabahın erken saatlerinde olay yerine vardı ve saldırgan üç şahsı tutukladı. Bir yetkili yaptığı açıklamada yedi ila sekiz gencin olaya karıştığını belirtti. Saldırının ardından kadın, tıbbi tedavi için Saraiyahat Toplum Sağlığı Merkezi’ne kaldırıldı.

Yetkililer, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kadının Dumka’daki Phulo Jhano Tıp Koleji Hastanesi’nde tıbbi muayenelerden geçirildiği bildirildi.

Dünya Turu Yapan Çift Hindistan'da Toplu Tecavüze Uğradı

Eyalet Başkanı’ndan Açıklama

Jhajhand eyaletinin bölgesel bakanı Mithilesh Kumar Thakur, “Bu kınanacak bir olay ve polis uygun önlemleri alıyor. Suçlular cezasız kalmayacak,” dedi.

İspanya’nın Hindistan büyükelçiliği yetkililerle iletişime geçti ve bölgede danışmanlık yapmak üzere personel gönderdi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dünya Turu Yapan Çift Hindistan’da Toplu Tecavüze Uğradı