Dünya Turuna Çıkan Eski Polis Melih Bektaş, Malezya’da İşkenceye Uğradı

Dünya Turuna Çıkan Eski Polis Melih Bektaş, Malezya'da İşkenceye Uğradı

On yıl süren polislik kariyerini bırakıp dünya turuna çıkan Melih Bektaş, Malezya’da maruz kaldığı şiddet ve gasp olayını paylaştı. Bektaş, yaşadıklarını “ölüme hiç bu kadar yaklaşmamıştım” sözleriyle özetledi.

Eski bir polis memuru olan ve hayatını keşfetmeye adayan Melih Bektaş, gezginler arasında sıkça karşılaşılan korkutucu deneyimlerden birini yaşadı. Malezya’da, tapınak ziyareti sırasında, kendisine saldırıp gasp eden bir grubun eline düşen Bektaş, saatler süren işkence ve korku dolu anlar yaşadı.

Milliyet gazetesinden Gonca Kocabaş’ın haberine göre, Bektaş’ın Malezya’daki bu trajik deneyimi, onun sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla ortaya çıktı. Bektaş, “Beni bir Hindu tapınağına götürdüler ve 2 bin dolar istediler. Param olmadığını söylediğimde saldırıya uğradım” diyerek olayın detaylarını anlattı.

Bektaş’ın ifadelerine göre, beş kişilik saldırgan grubu, onu önce darp etti, sonra ense, sırt ve sağ baldırına bıçakla yaraladı. Bektaş, çantasını bırakıp, saldırganların elinden kurtulmayı başardı ama 13 saat boyunca esir tutuldu. Bu süre zarfında, saldırganlar Bektaş’ın kredi kartından para çekmeye çalıştı, hatta internet bankacılığını açtırmak için zorladı. Bektaş, “Biraz da artık ölümü kabullenmiştim çünkü hepsinin gerçek yüzünü görmüştüm” diyerek yaşadığı dehşeti dile getirdi.

Sonunda soyguncular tarafından gözü bağlı şekilde bırakılan Bektaş, yerel polis güçleriyle iş birliği yaparak bazı çete üyelerinin tespit edilmesine yardımcı oldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dünya Turuna Çıkan Eski Polis Melih Bektaş, Malezya’da İşkenceye Uğradı