Dursun Özbek’in Murat Kurum Övgüleri Gündem Oldu

Dursun Özbek'in Murat Kurum Övgüleri Gündem Oldu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un kulübe yaptığı ziyareti değerlendirdi ve Kurum’un İstanbul için büyük bir şans olduğunu vurguladı. AKP’nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Galatasaray Kulübü’ne bir ziyarette bulundu. Beşiktaş Kulübü’nü ziyaret ettikten sonra Galatasaray’a geçen Kurum, Başkan Dursun Özbek tarafından ağırlandı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Özbek, Murat Kurum’un sarı kırmızılı camia ile olan ilişkisinin 7-8 yıl öncesine dayandığını ve 6 Şubat deprem felaketinde yakın bir iş birliği yaptıklarını belirtti. Özbek, “Sayın bakan, daha önceki icraatlari çerçevesinde gerek Galatasaray, diğer kulüplerle devamlı ilişkide olan, önemli, Türkiye’ye hizmet eden kişiliği var. Dolayısıyla sayın bakanla bizim Galatasaray olarak buluşmamız bundan 7-8 sene evveline kadar gidiyor. Özellikle kendisinin 6 Şubat’taki deprem felaketinde çok yakın iş birliğimiz oldu” dedi.

İstanbul İçin Bir Şans

Özbek, Murat Kurum’un İstanbul için bir şans olduğunu vurgulayarak, “Sayın bakanımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sayın bakanımın İstanbul’a bakış açısını çok iyi biliyorum. Kendisiyle defalarca bunları konuşma fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim” dedi. Son olarak Özbek, 31 Mart seçim gününün Türkiye ve İstanbul için hayırlı olmasını dileyerek, “Sayın bakanıma da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dursun Özbek’in Murat Kurum Övgüleri Gündem Oldu